Dijeta devet kilograma za dve nedelje

I sam naziv ove dijete govori da se njome gubi devet kilograma u vremenskom periodu od dve nedelje. Kod ove dijete nema povratka kilograma nakon što se dijeta završi, jer je došlo do promene u metabolizmu.

Ova dijeta vrlo je brza i efikasna, jer se zapravo u jako kratkom vremenu izgubi dosta kilograma, pa je jedna od omiljenijih dijeta poznatih i slavnih ličnosti.

Dijeta 9 kilograma se može ponoviti i nakon dve nedelje, ali je obavezno napraviti pauzu od četrnaest dana.

Jelovnik za dijetu za nedelju dana je sledeći:

Prvi dan za doručak samo šoljica crne kafe, bez mleka i šećera, za ručak dva tvrdo kuvana jaja sa spanaćem u neograničenim količinama, a za večeru veliki odrezak bez masti i pečen na malo ulja sa salatom u neograničenim količinama.

Drugi dan – šoljica crne kafe za doručak, za ručak odrezak pečen na malo ulja i salata u neograničenim količinama, za desert bilo koja voćka osim banane, a za večeru šunka u neograničenim količinama.

Treći dan – šoljica crne kafe i integralno pecivo, za ručak dva tvrdo kuvana jaja uz zelenu salatu i paradajz u neograničenim količinama i šunka sa zelenom salatom u neograničenim količinama za večeru.

Četvrti dan – šoljica crne kafe sa integralnim pecivom za doručak, za ručak samo jedno tvrdo kuvano jaje uz narendanu ili kuvanu šargarepu u neograničenim količinama, a za večeru jogurt sa naseckanim voćem.

Slično>>> Brza dijeta 14 dana

Peti dan – kafa i sveže narendana ili kuvana šargarepa sa dodatkom par kapi limuna za doručak, za ručak riba na lešo i salata od paradajza u neograničenim količinama, a za večeru veliki odrezak uz zelenu salatu u neograničenim količinama i desert od bilo kojeg voća osim banane .

Šesti dan – kafa i integralno pecivo za doručak, pileće belo meso bez kožice za ručak, i dva tvrdo kuvana jaja uz rendanu svežu ili kuvanu šargarepu sa dodatkom limuna u neograničenim količinama za večeru.

Sedmi dan – za doručak nezaslađen čaj s limunom, za ručak veliki odrezak i voće po izboru za desert osim banana, a za večeru se jede bilo šta po izboru iz nedeljnog jelovnika.

Povezano>>> Dijeta 9 kg detaljan plan sprovođenja

Sledeći dan je opet prvi dan i potrebno je sve isto ponoviti. Salata koja se konzumira u ovoj dijeti može se začiniti sa malo sirćeta ili sokom od limuna, posoliti i pobiberiti. Za vreme dijete devet dana unosite najmanje dve litre tečnosti u organizam, najbolje obične vode. Ako se odlučujete za ovu dijetu koja traje dve nedelje bilo bi poželjno da se za vreme sprovođenja dijete bavite i nekom fizičkom aktivnošću, koja ne samo da će uticati na smanjenje kilograma, već će pozitivno uticati na zdravlje vašeg organizma.

Dijeta 9 kilograma dovodi do promene metabolizma koji se zatim ne menja 3 godine.
Dijete se možete pridržavati dve nedelje samo ukoliko nemate nikakvih zdravstvenih ili probavnih problema.Pa pre kretanja na dijetu posavetujte se sa lekarom.

Saznajte više>>> Dijeta 9kg za 14 dana iskustva

--------------------------

loading...
---
Loading...