Lupanje srca prirodno lečenje

Kako čovek oseti pojačano kucanje srca, potrebno je da ostavi svako umno i telesno naprezanje i da se što više bavi u slobodnoj prirodi, da što dublje udiše čist vazduh.
Uz to, preporučuje se piće hladne vode i limunade. Ako nema limunade, može se piti ma kakva boza ili raso od kupusa ili voda pomešana sa kojom kašičicom sirćeta ili kiselo mleko.

Onima koji pate od lupanja srca, zabranjuju se sva pića, koja draže živce, na ime: kava, čaj, vino i druga špirituozna piha, pa onda paprika biber i drugo. Za njih je potrebna dobra, ali lako svarljiva hrana.
lupanje srca
LUPANJE SRCA kod mnogih može da se izleči, stavljanjem hladnih obloga (nakvašene krpe). Naime treba staviti obloge na mestu gde se oseća lupanje. Obloge držati 20 minuta. To treba ponovljati nekoliko dana.
Lupanje srca se može izlečiti kod nekih ako drže noge u dosta toploj vodi, oko 20 minuta svakog dana. I gornji lek i ovaj su jevtini te ih treba koristiti a njihovo dejstvo je osvedočeno u Rusiji.

Lupanje srca može se otkloniti i na ovaj način: guščije pero zapaliti i svaki dan nakaditi se tim dimom. Dim treba uvlačiti kroz nos i usta. To treba činiti nekoliko dana redovno, i lupanje srca će prestati.

I na ovaj način se dobro leči lupanje srca:
Istucati lipov ugljen, sipati u čašu u kojoj je prethodno sipana voda. To uzimati tri puta dnevno po jednu osrednju kašikicu. Duže vremena upotrebljavati taj lek.

--------------------------

loading...
---
Loading...