Maska od krompira protiv bora i podočnjaka

Maska od krompira je odlična maska koja podmlađuje i čisti kožu oko očiju. Odlično revitalizuje kožu, uklanja otoke, sitne borice i tamne kolutove oko očiju. Izuzetno blago deluje na kožu oko očiju, ne izaziva nikakve iritacije, prikladna je za sve tipove kože i nema nikakvih neželjenih nuspojava.

Korišćenjem ove jednostavne maske od krompira dvaput nedeljno, koža oko očiju će Vam postati svetlija, nežnija, čvršća i elastičnija. Krompir sadrži enzim katehol, koji se obično koristi kao sastojak kozmetičkih proizvoda za izbeljivanje kože. Pokušajte sa ovom maskom, vrlo je laka za pravljenje, a daje neverovatne rezultate.

maska od krompira

Maska od krompira za kožu oko očiju

Iako možda zvuči neverovatno, tamni kolutovi oko očiju mogu posvetleti tako što ćete staviti kolutove krompira na oči pre nego što krenete na spavanje. Krompir je bogat vitaminima i mineralima koji čine čuda kad su u pitanju umorna koža i bore. Ovo povrće osvežava i omekšava kožu i odlično je za svaki tip kože. Mnogi kozmetički proizvodi na bazi krompira su zaista efikasni ukoliko želite da se rešite bora, podočnjaka i crvenila oko očiju.

Ova maska će svakako biti korisna ako su Vam oči crvene i često suze zbog toga što mnogo vremena provodite za računarom.

Povezano>>> Ova čudotvorna maska od krompira uklanja podočnjake i uklanja sitne bore

Recept

Za pripiremu maske Vam je potrebno 2 kašike fino naredanog sirovog grompira i 2 parčeta gaze ili tupfera od vate.
Stavite narendani krompir na gazu (po kašiku na svako parče gaze) i stavite ovu masku na predeo oko očiju, tako da gaza ostane odozgo. Držite ovu masku na očima 20-30 minuta, a zatim je skinite i isperite lice mlakom vodom ili čajem od kamiilice. Koristite ovu masku 2-3 puta nedeljno.

Još jednom naglašavamo da ovaj tretman sa maskom od krompira nema nikakvih nuspojava.

Saznaj više>>> Sok od krompira za lice

--------------------------

loading...
---
Loading...