Povećanje grudi prirodnim putem

Pripadnice ženskog pola su itekako svesne činjenica da je veći broj muškaraca itekao zainteresovan za njihove grudi. No, čak i da ih ne zanima da li muškarci vole ili ne vole veće grudi, činjenica je da grudi optimalne veličine čine ženu samouverenijom i zadovoljnijom, koliko god ona to htela da prizna ili ne.

Povećanje grudi prirodnim putem

Prirodan rast grudi prestaje sa završetkom puberteta, a neretko se događa da devojke ne budu zadovoljne veličinom svojih grudi. Zato i ne čudi što se mnoge dame, u kasnijem životnom dobu koje prirodno imaju manje grudi odlučuju za povećanje grudi pomoću plastičnih operacija, te ugradnjom silikonskih elemenata, to jest silikonskih implanta.

Naravno, uzevši u obzir da je u pitanju hirurška metoda, ona sa sobom nosi i rizike.
Baš zato bi možda trebalo da razmislite o povećanju grudi prirodnim putem. Možda zvuči čudno, ali postoje brojni načini da dobijete veće grudi na prirodan način.

prirodno povecanje grudi

Ali, ono što je najvažnije kada je u pitanju povećanje grudi prirodnim putem jeste da se zahteva upornost i doslednost, te da imate na umu da vam grudi ne mogu porasti u tolikoj meri kao kada ugradite silikone. Najčešće su prvi rezultati vidljivi nakon mesec dana vežbanja, odnosno konzumiranja čajeva i namirnica koje se preporučuju.

Povezano>>> Trikovi za veće grudi

Kako povećati grudi

Kada se postavi pitanje kako povećati grudi, prvo što ćete gotovo sigurno čuti kao odgovor jeste da je najbolje ugraditi silikone. Ipak, mnogi nisu baš saglasni sa time, jer je reč o hirurškoj intervencije, a zatim i o stranom telu koje se ugrađuje u vaš organizam.

Upravo iz tog razloga bi trebalo da razmislite o ideji da postignete povećanje grudi prirodno, jer u tom slučaju ne postoje negativni efekti.

Saznajte više>>> Piskavica : Biljka od koje ženske grudi rastu ko lude

Prvo se preporučuje unos hrane koja sadrži visok procenat estrogena, a prvenstveno se preporučuje unos lanenih semenki, soje, jabuka, pšenice, kukuruza, badema, kikirikija i drugih.

Takoće, ukoliko želite da dobijete veće grudi na prirodan način preporučuje se i vežbanje, sa ciljem razvoja grudnog mišića, a najbolje je da radite sklekove.

Povezano>>> Kako povećati grudi prirodno

Piskavica za povećanje grudi

Takozvano grčko seme, odnosno piskavica za povećanje grudi se takođe preporučuje. Čaj pripremljen od ove biljke se preporučuje za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.

Čaj za unutrašnju upotrebu se priprema od klica od piskavice, kao i sledećih vrsta biljaka : bosiljka, komorača, anisa, kima, majorana, limun trave i sladića, a preporučuje se unositi jednu do dve šolje ove čajne mešavine. Najpre 1 šolju klica od piskavice prelijte sa 2 šolje vode, pa dodajte po prstohvat ostalih biljaka. Ovako pripremljenu mešavinu zatim zagrejte do ključanja, stim što ne bi trebalo da provri, pa kada se prohladi, procedite i pijte u gutljajevima.

Ukoliko vam se ne dopada ukus čaja od piskavice za povećanje grudi, možete ga zasladiti medom i dodati limunov sok.

Za spoljašnju upotrebu se čaj priprema vrlo jednostavno : potopite semenke piskavice u običnu vodu i nakon što se natapaju celu noć, procedite, pa tom tečnošću masirajte grudi.

Povezano>>> Piskavica za povećanje grudi

Hmelj za povećanje grudi

Uz piskavicu i namirnice koje su bogate estrogenom, smatra se i da treba koristiti hmelj za povećanje grudi, Upravo iz tog razloga se osobama koje žele da steknu veće grudi na prirodan način često preporučuje da piju pivo, za koje je poznato da se prirpema od ove žitarice. Međutim, mnogo je zdravije hmelj za povećanje grudi koristiti u formi čaja, koji se priprema kao i mnogi drugi biljni čajevi, a uz to se primenjuje i za umirivanje nervne napetosti.

Saznajte više>>> Čaj od hmelja za veće grudi

--------------------------

loading...
---
Loading...