Vežbe za oblikovanje butina i zatezanje zadnice

Ako želite da tokom leta budete zapaženi, ne gubite vreme, počnite da vežbate što pre…

Na plaži kao i u gradu, duge, lepo oblikovane noge i zategnuta zadnjica, najupadljiviji su ženski aduti. Zato, ako želite da ovog leta budete zapaženi, ne gubite vreme, počnite sa vežbama za butine i zadnjicu što pre! dovoljno je svakog dana odvojiti po pola sata da zategnite mišiće butina. Efekti vežbanja će vrlo brzo biti vidljivi, a vi ćete se osećati ženstvenije i imaćete veće samopouzdanije.

Predlažemo vam nekoliko jednostavnih vežbi za oblikovanje butina, listova i zatezanje zadnjice.

Balans

balans vezba za butine i zadnicu
Lezite na leđa, ispravite noge, ruke oslonite uz telo. Istovremeno podižite ruke i noge u vis, što više možete. Zadržite se u toj pozi 5 do 10 sekundi i potom vratite u početni položaj. Stopala držite ispravljena. Ponovite vežbu 5 do 10 puta, pa povećavajte broj u skladu sa fizičkim mogućnostima.

Vežba sa loptom

vezba sa loptom
Lezite na leđa, oslonite noge na loptu, a ruke ispružite uz telo, sa dlanovima na podu. Polako podignite ispruženu desnu nogu ka grudima što više možete, ispravite stopalo i ostanite u tom položaju nekoliko sekundi. Zatim se vratite u početni položaj i ponovite vežbu levom nogom. Uradite 4 serije po 10 vežbi za svaku nogu.

Istezanje

istezanje
Oslonite se na šake i kolena, ispravite leđa, podignite glavu, polako podignite desnu nogu, koliko god možete. Ostanite u tom položaju nekoliko sekundi i vratite se u početni položaj. Potom ponovite istu vežbu levom nogom. Uradite 2 serije po 10 do 20 vežbi za svaku nogu.

Iskorak

Stanite i uzmite tegove, pa iskoračite desnom nogom oslanjajući se na stopalo. Napravite dubok čučanj, da osetite kako se mišići butina i listova zatežu. Ostanite u tom položaju nekoliko sekundi, pa ustanite, promenite položaj nogu i ponovite vežbu. Uradite 4 serije po 10 do 20 vežbi.

--------------------------

loading...
---
Loading...