Losion od peršuna za skidanje fleka i izbeljivanje kože s lica

Koža lica tokom godina i usled različitih faktora iz spoljašnje sredine, ali u promena u vašem organizmu menja izgled i stanje. Javljaju se fleke, pege i druge nepravilnosti.

Nemojte očajavati ako neku primetite na svom licu – postoje potpuno prirodni načini da licu vratite zdrav, svež i čist izgled.

Domaći losion od peršunovog lista je jedan od njih! Osim što će vam pomoći da izbelite i očistite kožu lica, oslobodiće vašu kožu i od pigmentnih fleka, pega i vratiti joj zdravi ten.

Uz samo malo truda možete same pripremiti losion od peršunovog lista i koristiti ga svakodnevno za negu lica.

fleke na licu

Zašto je peršun toliko dobar za ten ?

Peršunov list je bogat vitaminima i mineralima, a njegov sok sadrži eterična ulja sa visokim sadržajem kalijuma i mangana.

U kozmetologiji list peršuna uvek je bio poznat po svojim izbeljujućim i regenerativnim svojstvima. On odlično otklanja crvenilo kože, iritaciju i otok, izbeljuje kožu, osvežava i tonira. Štiti je i od pojava bora. Odličan je i za negu osetljivog područja oko očiju. Pomaže u eliminisanju akni i mitisera.

Pročitajte i: Sastojci koji PROVERENO uklanjaju TAMNE FLEKE

Kada je reč o toniku od peršuna, pre korišćenja po celom licu, probajte malo na vratu kako bi ispitali reakciju KOŽE.

Ne zaboravite da svaki put kada izlazite iz kuće naneste kremu za zaštitnim faktorom od sunca i čuvate svoj kožu što je više moguće.

loading...
loading...
Loading...