dijete

Dijeta s pečurkama

By  | 

Autori tvrde da se dijeta s pečurkama skida kilograme, ali ne i obline, pa nije ni čudo da je postala popularna i medju slavnima…
dijeta sa pecurkama
Dijeta s pecurkama, ideja je koja je osvojila svet, potekla je iz Velike Britanije. U Holivudu je pak, dijetu s pečurkama praktikuju dve devojke s poznatim oblinama Kejti Peri i Keli Ozborn.Dijeta s pečurkama poznata je još i kao M-Plan, a kreatori ovog plana mršavljenja kažu da se smanjuje obim nadlaktica, kukova i struka, dok grudi ostaju kakve su i bile.Zanimljivo zar ne ? al teško je poverovati!

Plan je zapravo jako jednostavan, jer se jedan obrok dnevno zamenjuje obrokom u kome pecurke vode glavnu rec, i tako dve nedelje.

Nutricionisti su prilicno skeptični,jer koliko je nauci i medicini poznato nije moguce odrediti sa kojih će se delova tela topiti salo i mršaveti, a koji delovi će ostati kakvi jesu ,što je posebno teško postići za grudi koje su satavljene uglavnom od masnog tkiva pa je za očekivati da će se na ovaj način one prve istopiti..

Ali nemoguće poreći da su pecurke zaista odlicna proteinska zdrava hrana koja ima samo 25 kalorija u jednoj kašicici, uz dva grama vlakana, a kako imaju kalijuma više od banane i narandži, predstavljaju i sjajan izvor ovog važnog sastojka.
Vredi probati (ako želite da izgubite obline i grudi)
Verzija dijete sa pečurkama bez kritike prvobitno objavljena na metroportalu.

loading...
loading...
Loading...

Povezano