Dijeta za izbacivanje suvišne vode iz organizma

Dijeta za izbacivanje viška vode iz organizma je rigorozna, međutim, rezultat je fantastičan! Za nedelju dana možete smršati 3-5 kg, ali pod strogim uslovom – da izbacite so iz ishrane i da ne prilazite frižideru posle 19 časova.

Zahvaljujući čudesnoj i proverenoj dijeti za izbacivanje viška vode iz organizma za 10 dana možete smršati 6 kg!

Važno je da znate – ukoliko započnete dijetu za izbacivanje viška tečnosti iz tela, moraćete da zaboravite na so. To je najvažniji preduslov za uspešnost ove kure. Dijeta za eliminaciju vode je osmišljena je tako da se rešite suvišnih tečnosti iz organizma i da brzo smršate. Za 6 dana možete smršati 3-4 kg, zato je ona idealna za one koji maštaju da za nedelju dana postanu mršaviji.

Savršena je za važne događaje (u “kratkom roku”) na kojima želite da izgledate fit, a nemate previše vremena da se bavite svojim izgledom. Rigorozna jeste, ali su rezultati fantastični, pa se vredi pomučiti. U zavisnosti od toga koliki ste ljubitelj soli, u organizmu se može nakupiti do 3-5 litara suvišne vode (kod nekih i mnogo više). Kako da je se rešite? Pre svega, izbacite iz ishrane glavnog neprijatelja – natrijum hlorid, odnosno, kuhinjsku so! Jela isključivo pripremajte bez ovog začina, a ukus možete nadomestiti služeći se trikovima, dodavanjem soka od limuna ili mlevenog đumbira.

izbacivanje tecnosti

Osim izbacivanja soli, ne zaboravite i na druga pravila: jedite pet puta na dan, a namirnice kuvajte ili pripremajte na pari. Za jednan obrok unosite najviše 250-300 g hrane i ne prilazite frižideru posle 19 časova.

Ukoliko vas kasno uveče muči glad, možete popiti čašu nemasnog kefira ili šolju čaja bez šećera. Ukoliko ste zdravi, a to znači da nemate problema sa srcem, nemate dijabetes, upalu. gastrointestinalnog trakta, i spremni ste da živite bez soli, realno je da nakon šest dana sprovođenja ovedijete za izbacivanje suvišne tečnosti  i pridržavanja svih pravila koja ona zahteva, izgubite nekoliko kilograma.

Dan prvi

U toku dana pojedite (do 19 časova) 5 svežih krastavaca i 5 paradajza, smenjujući ih na svakih sat vremena. Obavezno popijte 2-3 l tečnosti.

Dan drugi

Doručak: 1 kuvano jaje sa pola svežeg krastavca.
Užina: 1 kruška ili jabuka.
Ručak: 200 g piletine ili ćuretine na pari, sveža salata sa biljnim uljem.
Užina: 1 grejpfrut.
Večera: Salata od povrća sa začinskim biljem i biljnim uljem.

Dan treći

Doručak: Tost s nemasnim mladim sirom, kolutom paradajza i začinskim biljem.
Užina: 3 kivija.
Ručak: 200 g bilo koje ribe pripremljene na pari bez soli, sveža salata s biljnim uljem.
Užina: 1 kruška ili jabuka.
Večera: Skuvana zrna heljde sa salatom od povrća.

Dan četvrti

U toku dana (do 19 časova) možete pojesti jednu kuvanu cveklu, podeljenu na 5 jednakih porcija. Uveče popijte šolju čaja bez šećera ili prezalogajite jednu kiselu voćku.

Dan peti

Doručak: jedno kuvano jaje, pola svežeg krastavca.
Užina: 1 kruška ili jabuka.
Ručak: 200 g piletine ili ćuretine pripremljene na pari, salata s biljnim uljem.
Užina: 1 grejpfrut.
Večera: Salata od povrća sa začinskim biljem i biljnim uljem.

Dan šesti

Doručak: 200 g nemasnog mladog sira s usitnjenim začinskim biljem.
Užina: 1 kruška ili jabuka.
Ručak: 200 g ribe pripremljene na pari bez soli, sveža salata s biljnim uljem.
Užina: 3 kivija.
Večera: Povrće a pripremljeno na pari sa začinskim biljem i sa biljnim uljem.

loading...
loading...
Loading...