Top 5 biljaka koje povećavaju grudi

Seme piskavice ima u narodu vekovnu reputaciju sredstva za uvećavanje grudi jer sadrži fitoestrogene. Estrogen ima višestruko delovanje u organizmu, a dva se odnose na uvećavanje grudi.

U nastavku vam nudimo nekoliko domaćih recepata, koji će ulepšati vaš dekolte bez odlaska pod nož. Naredne biljke su od pamtiveka pomagale umerenom rastu, povećavanju i učvršćivanju grudi

Piskavica
Seme piskavice ima u narodu vekovnu reputaciju sredstva za uvećavanje grudi jer sadrži fitoestrogene (biljni estrogen). Estrogen ima višestruko delovanje u organizmu, a dva se odnose na uvećavanje grudi. Ovaj hormon izaziva rast ćelija u grudima i doprinosi zadržavanju vode.

Recept: u šerpu sipajte dve šolje vode, preko jedne šolje piskavice, dodajte malo bosiljka, kima, mirođije i sladića. Neka sve provri, a zatim ostavite pola sata da se ohladi. Nakon ceđenja, dodajte sok od limuna i med prema ukusu. Pijte jednu do dve šoljice dnevno, nikako više.

za povecanje grudi

Morač (komorač)
Još jedna od estrogenih biljaka koja se vekovima unazad koristi za pojačano stvaranje mleka. Možete da ga dodate čaju za grudi kao dopunu piskavici. Kao ulje, morač nije preporučljiv za upotrebu, pogotovo trudnicama. Može da izazove pobačaj. U dozama većim od jedne kašičice dnevno morač je toksičan, dok manje doze na povećanje grudi deluju i više nego pozitivno.

Čičak
Čičak je već odavno poznat po raznim blagotvornim učincima, a konzumacija čička povećava protok krvi u tkivo dojki i jača reproduktivni sistem. Kako usput i sjajno pomaže pri varenju, razloga za konzumaciju ima na pretek.

Pueraria mirifica
Biljka s Tajlanda koja se koristi za kreme i losione protiv bora, ali uz to je aktivni sastojak krema i tableta za povećanje grudi jer ispunjava i učvršćuje grudi.

Kim
I običan i crni kim dokazana su sredstva koja povećavaju broj mlečnih ćelija kod laboratorijskih životinja. Delovanje ove biljke na grudi kod ljudi je slično, jer sisari u principu imaju slične reakcije na jedinjenjima sa mlečnim dejstvima. Napravite bilo koji čaj i začinite ga sa malo više mlevenog kima. Taj začin takođe povećajte u ishrani. Brzina cirkulacije doseže svoj maksimum zbog čega krv bogata kisikom vrlo brzo ulazi u sve organe, uključujući tu i mozak, pa i grudi.