Kako povećati grudi prirodno

Prirodno uvećanje grudi možda zvuči kao dobra šala, ali je potpuno izvodljivo. Možda mislite da je nemoguće povećati grudi bez hirurškog zahvata i da morate da prihvatite svoje grudi onakvim kakve su. Mešutim, možete uvećati svoje grudi i to na prirodan način. Zapravo, sve što Vam je potrebno nalazi se u Vašoj kuhinji.

Iznenađujuće je koliko ono što jedete može da utiče na veličinu Vaših grudi. Postoje određene namirnice koje prirodno uvećavaju grudi. Ne brinite, ako već nemate ove namirnice u frižideru, možete ih kupiti u najbližoj prodavnici. Evo liste namirnica koje mogu povećati Vaše grudi.

Mleko. Mlečni proizvodi sadrže slične reproduktivne hormone koje luči i ljudski organizam. Kravlje mleko sadrži estrogen, progesteron i prolaktin, koji su neophodni za proizvodnju mleka kod sisara.

Zelene lisnate biljke. Ove biljke su zdrave, ali ne sadrše dovoljno fitoestrogena koji bi stimulisao rast grudi. Ipak, povrće poput spanaća (i slično) je bogato prirodnim antioksidansima, gvožđem i kalcijumom. Istovremeno pomaže da izgledate bolje i tonira tkivo u dojkama.

Saznajte više>>> Piskavica : Biljka od koje ženske grudi rastu ko lude

Semenke. Bez obzira na to da li jedete suncokret, golicu, seme anisa ili lana, sve semenke su dobre. Podstiču proizvodnju estrogena u organimu koji je odgovoran za rast grudi. Grickajte ove semenke za užinu, dodajte ih u obrok od žitarica ili salatu. Šta god da odaberete, semenke su dobre za Vaše grudi i telo.

Morski plodovi. Jeste li znali da su morski plodovi izuzetno bogati manganom? To znači da podstiču proizvodnju polnih hormona, što se pozitivno odražava na uvećavanje tkiva u dojkama. Ako uvedete plodove mora u redovnu ishranu, bićete iznenađeni rezultatima.

Soja. Soja se smatra čudesnom namirnicom kada je u pitanju rast grudi. Bogata je fitoestrogenom, hormonom koji podstiče rast grudi. Takođe je bogat izoflavonima, fitonutrijentima koji uništavaju slobodne radikale i kancerogene ćelije koje se mogu razviti u Vašim dojkama. Za efikasnije rezultate, umesto običnog mleka pijte sojino.

Tofu. Tofu je poznat kao čudesna hrana. Zbog čega? Veoma je bogat estrogenom i proteinima, a sadrži malo masti. Može se kupiti gotovo svuda i lako se priprema. Umesto mesa jedite tofu i ubrzo ćete videti rezultate.

Koštunjavo voće. Orasi, indijski orah, hikori orah, kikiriki – sve su ovo odlične grickalice ukoliko želite veće grudi. Koštunjavo voće je bogato „zdravim“ mastima i proteinima i tako potpomaže rast grudi. Istovremeno je dobro za srce i mozak, tako da nemate šta da izgubite. Jedite ovo voće kao užinu ili ga ubacite u neko „redovno“ jelo (žitarice, musli) kako biste dobili maksimalan efekat.

Voće i nemlevene žitarice. Previše testosterona može loše uticati na prirodan rast grudi. Kako biste sprečili ovo, svakodnevno jedite što više voća i žitarica kako biste sprečili hiperprodukciju testosterona.

Nemasno meso. Proteini su važni ako želite bujnije poprsje. Nema boljeg izvora proteina od mesa, posebno nemasnog.

Biljke. Jedan od najboljih načina da uvećate grudi na prirodan način jeste da u ishranu uključite još neke biljke. Najpoznatilje biljke koje podstiču rast grudi su piskavica (grčko seme) i divlji jam. Testerasta palma je takođe poznata po visokom nivou „zdravih“ masti koje podstiču rast grudi. Piskavica pomaže u proizvodnji mleka kod dojilja.Lekovito bilje je možda i najefikasniji način da uvećate grudi.

Saznajte više>>> Trikovi za veće grudi