Trikovi za veće grudi

Žene sa malim grudima htele bi veće grudi, a one sa većim grudima bi htele manje grudi. Ako spadate u ovu prvu grupu, postoji nekoliko modnih trikova, uz koje ćete postići da vaše grudi izgledaju veće.

Mnoge poznate žene za kojima svet ludi kada se pojave, nemaju velike grudi, pa se stoga ne morate ni vi opterećivati ukoliko ih nemate. Sve te žene se isto tako služe raznim modnim trikovima, kako bi im grudi izgledale što lepše i bujnije.

Haljine i majice koje imaju volančiće u predelu grudi, vizuelno povećavaju grudi. Isto tako svetlije majice ili košulje su odevni predmeti za žene sa manjim poprsjem, jer tamniji odevni predmeti sužavaju i smanjuju.

trikovi za vece grudi

Majice sa horizontalnim prugicama će povećati vaše grdi, a što se tiče odeće za donji deo tela, kao što su pantalone ili suknje, izbegavajte nositi donji deo koji se ističe, jer ukoliko se donji deo ističe, skrenuti će pažnju sa gornjeg dela, pa će grudi izgledati još manje.

Ukoliko nemate velike grudi, izbegavajte nositi odeću koja je strukirana u predelu grudi. Isto tako izbegavajte preterano napumpane grudnjake, u kojima možete izgledati smešno. Radije kupujte grudnjake svoje veličine, pa grudi povećajte nekim drugim odevnim predmetom.

Modni dodaci vam isto tako mogu pomoći u misiji “većih” grudi, tako da nosite dugačke i tanke ogrlice, koje grudi čine vizuelno većim.

Strukirana odeća daje utisak većih grudi, ali pazite na kojem mestu je odeća strukirana, te neka ne bude strukirana od struka nagore. Veliki kaiš će isto tako dati utisak većih grudi, Široki kaiš vežite oko struka.

Saznajte više>>> Piskavica : Biljka od koje ženske grudi rastu ko lude

Push up grudnjaci su kao stvoreni za male grudi, ak tome su i omiljeni odevni predmeti svih žena koje imaju manje grudi. Push up grudnjaci najbolje izgledaju ispod džempera ili košulje.

Negujte svoje grudi, a tu i tamo im možete priuštiti i masku za svežiji i lepši izgled.

Saznajte više>>> Kako povećati grudi prirodno