Prirodno lečenje: Ruski lek protiv bolova u leđima i zglobovima

Napravite prirodni preparat koji vam može pomoći kod bolova u leđima i zglobovima. Ovo je jako uspešan ruski lek protiv bolova u zglobovima i kičmi.

Ovaj prirodni lek može kako održati zglobove u dobrom stanju, smanjiti bolove i istovremeno otkloniti mnoge probleme koje prate ove tegobe.

Recept za lečenje bolnih zglobova i leđa

Očistite 300-400 grama belog luka i sitno ga iseckajte, stavite u teglu i prelijte ga sa 1 litrom kvalitetnog nerafiniranog biljnog ulja, najbolje maslinovo ili suncokretovo ulje. Zatvorite teglu poklopcem i ostaviti na tamno mesto na sobnoj temperaturi, da stoji dve nedelje. Ne zaboravite da svakodnevno mućkatiesadržaj tegle.

ruski lek za bolove u zglobovima

Na kraju ćete dobiti ulje belog luka, koje treba da se procedi kroz 3-4 sloja gaze ili dvaput kroz sitnu plastičnu cediljku.

Kako se koristi ovaj prirodni lek?

Ulje se utrljava u bolna mesta, na primer u donji deo leđa kod osteohondroze, bolova u leđima ili u bolne zglobove na rukama i nogama kod artroze. Pokriva se najlonskom kesom i utopljava se preko noći. Beli luk poboljšava cirkulaciju krvi u bolnim zglobovima, samim time pomaže uspostavljanju njihovih funkcija. Terapija bi trebalo da traje dva meseca.

Pročitajte i Prirodni lekovi za bolove u zglobovima

Pre upotrebe prirodnih sredstava obavezno se posavetujte sa lekarom.