5 načina za prirodno povećnje grudi

Velike, okrugle i čvrste grudi su ono što većina žena priželjkuje. Neke žene su prirodno obdarene ovakvim grudima, ali mnoge druge se moraju zadovoljiti manjim ili naći neku način da uvećaju i učvrste grudi. Tržište je praktično prepuno svim vrstama sredstava za uvećanje grudi, od krema za grudi, pilula i hormonskih injekcija, pa do skupih hirurških zahvata.

Takođe, postoji mnogo načina za prirodno povećanje drugi. Kada poredimo prirodne i veštačke metode u vezi bilo čega, uvek se preporučuju prirodni metodi zbog bezbednosti, efikasnosti i minimalnih neželjenih nuspojava.
Stoga, ako uportno tražite način za prirodno povećanje grudi, ovde navodimo najčešće i najefikasnije metode za to. Ne zaboravite da su ovi metodi za povećanje grudi na prirodan način efikasni, ali je ipak potrebno vremena i strpljenja da se vide rezultati. Zato morate biti uporni i strpljivi ako počnete da primenjujete neki od njih.

Povecanje grudi prirodno

Promene u ishrani
Određene namirnice vam mogu pomoći da prirodno uvećate grudi. Tu spadaju semenke susama (sadrže kalcijum, gvožđe, proteine i fosfor koji pomažu u uvećavanju i toniranju grudi), ekstrakt semenki grožđa, zašećerene namirnice, niskomasne mlečne proizvode itd. namirnice poput šargarepe, zelenog povrća i pileće supe sadrže dosta estrogena koji pomaže u prirodnom uvećavanju grudi.

Piskavica
Peskavica se smatra jednom od najboljih biljaka koje se preporučuju za prirodno povećanje grudi. Dostupna je i u formi pilula koje se piju tri puta dnevno ili krema.Čaj od semena piskavice se takođe može koristiti kao „kućni lek“ za povećanje grudi. Shodno tome, sve što treba da uradite je da sipate 4-5 kašika piskavice u 2 šolje vode i prokuvate. Dodajte u ovaj čaj po prstohvat kima, sladića, anisa i morača kako biste poboljšali efekat.

Takođe možete dodati i kašiku meda kako biste poboljšali ukus. Nakon nekoliko minuta procedite čaj i pijte ga toplog. Dve šolje ovog ukusnog šalja od piskavice tokom dana će imati zapanjujuć efekat kad je u pitanju rast vaših grudi. Ovu mešavinu takođe možete koristiti i kao losion za grudi. U tom slučaju, dodajte ovaj čaj u losion za telo koji obično koristite u razmeri 1:2 i masirajte grudi ovom mešavinom dvaput dnevno za najoptimalnije rezultate.
Pre upotrebe ovog tretmana proverite sa svojim lekarom da li možete da ga koristite. Ovo bi moglo da spreči nepotrebne neželjene nuspojave ili alergije koje bi se mogle javiti tokom ovog tretmana.

Morač
Još jedna biljka koja ima efekat sličan estrogenu na organizam jeste seme morača i ono se često javlja kao sastojak mnogih krema i pilula za povećanje grudi. Zato dodajte dosta semenki morača u redovnu ishranu – ovo će sigurno pomoći u rastu i boljem izgledu vaših grudi.

Vežbanje
Određene vežbe vam mogu pomoći da prirodno uvećate grudi. Ove vežbe utiču na kožu i mišićno tkivo u i oko grudi i pomažu u toniranju, učvršćivanju i uvećavanju grudi.

Jedna od vežbi jeste da okrećete ruke po 8 puta u smeru kazaljke na satu, a zatim još 8 puta u suprodnom smeru. Radite po 10 serija ovih vežbi svakog dana.

Sklekovi na zidu su vrlo efikasna vežba kad je u pitanju uvećevanje trudi. Sve što treba je da stanete ispred zida toliko da možete da položite dlanove na njega. Kada to uradite, pritisnite ga svom snagom, ali nemojte savijati laktove. Stojte tako oko 10 sekundi, a zatim malo odmorite. Ponavljajte ovu vežbu svakodnevno, 10-20 serija.

Druga vežba koja je odlična za grudi podrazumeva da legnete na klupu, a noge spustite sa strane i čvrsto se oslonite na pod. Neka vam leđa i ramena budu čvrsto oslonjeni na klupu, a u ruke uzmite tegove. Dlanovi bi trebali da budu okrenuti ka vama, a ruke ispružene paralelno sa podom. Zatim polako podižite tegove i istežite ruke iznad grudi. Dok to radite, izdišite vazduh. Ostanite u ovom položaju oko 10 sekundi, a zatim vratite ruke u prvobitni položaj; za to vreme udišite vazduh. Ponovite ovu vežbu 20 puta.