Povećanje grudi prirodnim putem

Pripadnice ženskog pola su itekako svesne činjenica da je veći broj muškaraca itekao zainteresovan za njihove grudi. No, čak i da ih ne zanima da li muškarci vole ili ne vole veće grudi, činjenica je da grudi optimalne veličine čine ženu samouverenijom i zadovoljnijom, koliko god ona to htela da prizna ili ne.

Povećanje grudi prirodnim putem

Prirodan rast grudi prestaje sa završetkom puberteta, a neretko se događa da devojke ne budu zadovoljne veličinom svojih grudi. Zato i ne čudi što se mnoge dame, u kasnijem životnom dobu koje prirodno imaju manje grudi odlučuju za povećanje grudi pomoću plastičnih operacija, te ugradnjom silikonskih elemenata, to jest silikonskih implanta.

Naravno, uzevši u obzir da je u pitanju hirurška metoda, ona sa sobom nosi i rizike.
Baš zato bi možda trebalo da razmislite o povećanju grudi prirodnim putem. Možda zvuči čudno, ali postoje brojni načini da dobijete veće grudi na prirodan način.

prirodno povecanje grudi

 

Povezano>>> Trikovi za veće grudi

Kako povećati grudi

Kada se postavi pitanje kako povećati grudi, prvo što ćete gotovo sigurno čuti kao odgovor jeste da je najbolje ugraditi silikone. Ipak, mnogi nisu baš saglasni sa time, jer je reč o hirurškoj intervencije, a zatim i o stranom telu koje se ugrađuje u vaš organizam.

Upravo iz tog razloga bi trebalo da razmislite o ideji da postignete povećanje grudi prirodno, jer u tom slučaju ne postoje negativni efekti.

Saznajte više>>> Piskavica : Biljka od koje ženske grudi rastu ko lude

Prvo se preporučuje unos hrane koja sadrži visok procenat estrogena, a prvenstveno se preporučuje unos lanenih semenki, soje, jabuka, pšenice, kukuruza, badema, kikirikija i drugih.

Takoće, ukoliko želite da dobijete veće grudi na prirodan način preporučuje se i vežbanje, sa ciljem razvoja grudnog mišića, a najbolje je da radite sklekove.

Povezano>>> Kako povećati grudi prirodno

Pustite ih na slobodu!

Iako je se smatra da je važno nositi grudnjak kako bi podržao grudi i sprečio njihovo opuštanje, ali i zbog  različitih estetskih momenata, povremeno ih ipak pustite da se slobodno kreću. Nemojte spavati sa grudnjakom, a ako baš nameravate da povećate grudi prirodnim putem povemeno preskočite njegovo nošenje danju.

Povezano>>> Piskavica za povećanje grudi

Da, jasno je da onda kada nemate lepo zaobljene i velike grudi pojedine haljine stoje kao da ste ih okačili na čiviluk  i da adekvatno punjen brushalter  može da nadoknadi taj nedostatak. Ali, kada ste kod kuće, vi isprobajte ovaj način.

Jedna francuska studija koje je trajala 15 godina otkrila je da nošenje grudnjaka zapravo izaziva opuštanje grudi, čime one vizuelno izgledaju manje. Čvrste grudi su zavodljivije i deluju veće, a ova studija je pokazala da žene koje nisu nikada nosile grudnjak imaju bradavice koje su 7 mm više postavljene u odnosu na žene koje su ga redovno nosile. Dakle, njihove grudi su manje opuštene i čvršće.

Saznajte više>>> Čaj od hmelja za veće grudi