Amazonsko oko za mršavljenje

Da li je u pitanju još jedna marketinška prevara ili ne, ostaje na svakom ponaosob da prosudi, ali činjenica je da se na tržištu pojavilo još jedno sredstvo koje se reklamira kao najbolji način da se izgubi višak kilograma.

Od samog pojavljivanja, amazonsko oko za mršavljenje prate u najmanju ruku neverovatne priče i dok jedni tvrde da su skinuli prilično mnogo kilograma zahvaljujući korišćenju ovog preparata, drugi smatraju da je u pitanju klasična prevara. Vest koja se pojavila uz ovaj preparat se odnosi na neverovatan gubitak kilograma, koji čak ne prestaje ni kada se prestane sa unosom ovog preparata.

Ali pre nego što iznesemo više detalja bilo bi dobro da se upoznamo sa tim šta je zapravo amazonsko oko za mršavljenje.

amazonsko oko

Amazonsko oko za mršavljenje

Smatra se da je naziv preparata potekao od sinonima za plod biljke guarana za koju smo neosporno svi čuli. Radi se o tome da crveni plodovi guarane podsećaju na oko, a sama činjenica da ova biljka raste na teritoriji Brazila i Venecuele je navela istraživače da plod ove biljke nazovu amazonsko oko.

Sada se samo postavlja pitanje odakle je došla ideja proizvođačima pomenutog preparata za mršavljenje da ga nazovu prema ovoj biljci, kada još uvek nije precizno utvrđeno šta on sadrži, to jest da li sadrži ekstrakt ploda guarane ili, pak kofein.

Iskustva korisnika

Bilo kako bilo, činjenica je da su iskustva korisnika ovog preparata dijametralno različita. I dok ima onih koji tvrde da amazonsko oko za mršavljenje ima neverovatno pozitivan efekat, tu su i oni koji upozoravaju buduće korisnike da ni u kom slučaju ne kupuju ovaj preparat, jer je u pitanju klasičan oblik prevare u savremenom svetu. Ta upozorenja idu dotle da su se čak pojavile i informacije da je amazonsko oko za mršavljenje smrtonosno. A da li je to zaista tako, navelo je jedno istraživanje koje je sprovelo Ministarstvo zdravlja. Nažalost, na sajtu na kome postoji ta informacija nije precizno navedeno ni koje ministarstvo zdravlja je u pitanju, odnosno koje države. Ali, bilo koje da je ministarstvo uzeto kao ” pouzdan izvor ” ono je navelo da amazonsko oko za mršavljenje ne spada u toksične preparate, te da ni u kom slučaju ne predstavlja opasnost za zdravlje, ukoliko se unosi u preporučenim dozama.

Odmah nakon toga možete slobodno postaviti i pitanje šta su preporučene doze ovog napitka, budući da ni to nije precizno određeno. Naime, kako navode korisnici koji su imali prilike da isprobaju amazonsko oko za mršavljenje na sajtu preko koga su poručivali stoji da je preporučena doza 2 do 3 puta po 1 gram, ali navode da na pakovanju preparata koje su dobili piše da se pije 4 do 6 puta po 1 gram u toku dana.

Umesto zaključka

Nakon svega navedenog, vrlo je verovatno da ste možda i posumnjali u amazonsko oko za mršavljenje. Nama svakako nije namera da bilo koga odvraćamo da ga ne koristi, odnosno da ga ubeđujemo da počne da koristi, ali ako malo bolje razmislite i čujete još podatak da se u području Venecuele i Brazila ova biljka, odnosno njene bobice zapravo i ne preporučuju kao neverovatno sredstvo za mršavljenje možda vam bude lakše da razmislite da li ćete ga koristiti ili ne.

Bez obzira da li je u pitanju marketinški trik ili ne, činjenica je da je u pitanju veštački spravljen preparat, tako da se svakako savetuje oprez pri njegovom korišćenju i strogo pridržavanje propisanih doza kako na sajtu stoji od 2 do 3 puta po 1 gram.Bolje je mršaveti sporije nego izgubiti zdravlje.
>>>Kako naručiti AMAZONSKO OKO I KOLIKA JE CENA

loading...
loading...
Loading...