Sassy – sasi voda za mršavljenje – recept – iskustva

Šta je sasi voda

Da li ste čuli za sasi vodu? Sasi voda nosi naziv po čuvenoj novinarki i nutricionistkinji Sintiji Sas koja je izmislila ovaj napitak, pa se on i zove po njoj – sasi voda. Mnogi ovaj napitak nazivaju čudotvornim kada je skidanje masnih naslaga i gubljenje kilograma u pitanju. Osim što se koristi za mršavljenje, sasi voda je i izuzetno lekovit napitak koji će vaš organizam detoksikovati i snabdeti neophodnim vitaminima i mineralima.

Šta je sasi voda? To je voda u koju ste umešali još neke lekovite sastojke, u ovom slučaju: koren đumbira, krastavac, limun i nanu. Navedena smesa u vodi se ostavi da odstoji preko noći u frižideru, a zatim je narednog dana konzumirate u manjim porcijama tokom čitavog dana dok ne popijete sve. I tako svakodnevno, dok ne postignete željene rezultate – a to je pre svega gubljenje kilograma.

sasi voda

Sasi voda za mršavljenje

Savremeno doba podrazumeva konzumiranje pretežno industrijske i brze hrane, kao i manjak fizičke aktivnosti usled sedentarnog načina života – što svakako da dovodi do preterane gojaznosti. Postoji veliki broj dijeta, neke su kratke, neke duge, neke od vas zahtevaju da gladujete, a neke ne itd. Međutim, sasi voda od vas ne traži ni da gladujete niti da držite nekakve dijete – samo konzumirajte ovaj delotvorni napitak za mršavljenje, naravno uz umerenu fizičku aktivnost i zdraviju ishranu i rezultati će biti zapanjujući!

Tajna sasi vode je u njenom lekovitom sastavu, koji osim što čisti vaš organizma – pomaže vam i da smršate. Sasi voda za mršavljenje daje odlične rezultate.

Kako veliki broj žena muči muku sa salom na stomaku i butinama – sasi voda je rešenje! Kako se generalno preporučuje konzumacija što više vode za mršavljenje, u kombinaciji sa ovako dragocenim sastojcima – efekti će biti još izraženiji.

Sasi voda za ravan stomak i tanje butine

Đumbir koji ulazi u sastav sasi vode ima ulogu da ubrza metabolizam i poboljša varenje hrane. Krastavac se u najvećem procentu sastoji od vode i predstavlja odličnu dijetalnu namirnicu (čuli ste i za krastavac dijetu), a sadrži vitamine i minerale koji će biti značajni za vaš organizam. Limun za mršavljenje se koristi još od davnih vremena, a njegovo dejstvo na topljenje masti ne treba posebno ni obrazlagati. Nana se koristi generalno za lečenje problema sa varenjem hrane, tako da je jasno da ona podstiče bolje varenje hrane u ovom slučaju. Kada sve ove dragocene sastojke pomešate sa vodom (poželjno filtriranom ili prokuvanom), dobijate magičan sasi napitak za mršavljenje! Za mesec dana možete izgubiti čak 10-12 kg viška, uz konzumaciju sasi vode!

Sasi voda za ravan stomak i tanje butine – probajte i uverite se! Stručnjaci tvrde da možete izgubiti čak 10 cm u obimu nakon samo nekoliko dana konzumiranja sasi vode.

Slično>>> Napitak za skidanje stomaka: Limun, nana, đumbir, krastavac

Sasi voda recept za napitak

Sintijа Sаs, nutricionistа, koja je zаprаvo “izmislila” ovaj napitak, tvrdi da će on pre svega rešiti probleme sa varenjem hrane i samim tim podstaći gubljenje suvišnih kilograma.

Sasi voda – recept

Sаstojci:

– 8 čаšа vode

– 1 kаšičicа rendаnog korena đumbirа

– 1 srednji krаstаvаc, oljušten i isečen nа kriške

– 1 srednji limun isečen nа kriške

– 12 svežih listova nаne i 1 kаšičicа osušene nаne

Pripremа:

Pomešаjte sve navedene sаstojke u velikoj posudi, ostаvite ih preko noći, а nаjbolje je аko držite posudu u frižideru. Konzumirajte nekoliko puta na dan ovako pripremljen napitak.

Možete početi dа pijete ujutru pre doručka zа bolje i instаnt rezultаte. Nutricionisti kаžu dа se redovnim konzumirаnjem ovog nаpitkа, uz umerenu fizičku аktivnost, topi salo na stomaku.

Povezano>>> Sasi dijeta za ravan stomak i tanje butine

Povezano>>> Napitak za mršavljenje limun, ren, đumbir, cimet i med

Sasi voda iskustva

Mnogobrojna pozitivna iskustva korisnika sasi vode svedoče o njenoj delotvornosti kada je mršavljenje u pitanju. Danas ovaj napitak sve više dobija na popularnosti, ne samo zato što podstiče gubljenje suvišnih kilograma i skidanje masti sa kritičnih delova tela – nego i kao lekoviti napitak koji čisti i detoksikuje organizam.

Postanite i vi još jedan od velikog broja konzumenata sasi vode, i lično se uverite u efekte korišćenja ovog čudotvornog napitka.

Saznajte više>>>  Šta još treba znati o sasi vodi