Vežbe za veće i lepše grudi

Gotovo da nema devojke i žene koje ne žele veći obim grudi – osim onih srećnica kojima je priroda već podarila velike i lepe grudi.

Ako zaista želite da povećate grudi, postoje vežbe za grudi koje mogu pomoći da to i postignete.

Ove vežbe osim što povećavaju mišićnu masu i tako podižu grudi, čine tako i njihov obim većim.

Predstavljamo vam vežbe za zatezanje, podizanje, oblikovanje i povećanje obima grudi.

Kobra poza
kobra-poza- vežba
Lezite na stomak, sa ispruženim rukama i nogama. Ruke potom savijte u laktovima i oslonite se pored grudi, pa se podignite izvijajući kičmu. Šake treba da ostanu u nivou ramena, a laktovi okrenuti ka nazad. Ova vežba širi grudni koš, a samim tim povećava i obim grudi. Probajte da što više opustite mišiće dok podižete glavu, vrat i ramena. Trudite se da ne koristite ruke za podizanje, već da naprežete donje mišiće leđa. Kada postignete najvišu poziciju, zabacite glavu unazad. Karlica treba da ostane prislonjena na pod. Pokušajte da ostanete u pozi 15-20 sekundi, pa se vratiete u početni položaj. Ponovite vežbu 4-5 puta.

Povezano>>> Piskavica za povećanje grudi

Vežba za čvrste grudi
vezba za cvrste grudi
Noge stavite u raskoračni stav i lagano ih savijte u kolenima. Ruke podignite pored tela, savijte ih u laktovima i podignite nagore tako da budu pod pravim uglom. U svaku ruku uzmite flašu s vodom od jednog litra, i polako pomerajte ruke ka grudima. Vežbu ponovite 10 puta.

Povezano>>> Povećanje grudi prirodnim putem

Kravlje lice poza
vezba za grudi
Ovo je još jedna joga vežba koja će učiniti vaše grudi većim. Redovnim ponavljanjem ojačaćete mišiće i povećati obim grudi. Sedite ispruženih nogu i ispravljenih leđa. Levu nogu savijte u kolenu, a petu približite desnom kuku što više možete. Desnu ogu prebacite preko leve, pa i nju savijte u kolenu, a petu što više približite levom kuku. Bilo bi idealno da kolena što više približite tako da budu u istoj ravni.

Levu ruku savijte u laktu preko ramena, gurntie rame pozadi. Desnu savijte ispod ramena preko leđa. Prste spojite kao da pravite kopču. Pokušajte da zadržite pozu 15-20 minuta. Ponovite isto i sa obrnutim rasporedom.

Kamila poza
za vece grudi
Ova joga vežba utiče na razvoj grudnog tkiva i zategnutiji izgled grudi. Za ovu vežbu je neophodno da sednete na stopala tako što ćete ris potpuno prisloniti uz pod. Podignite se tako da butine budu pod pravim uglom u odnosu na pod, savijte kičmu, zabacite glavu i polako se spuštajte tako da leva ruka dotakne levo stopalo i obrnuto. Stomak gurajte ka napred da biste što više izvili grudni koš. Zadržite se u pozi 20-30 sekundi, pa se polako vratite u početni položaj, bez naglih pokreta. Ponavljajte vežbu 4-5 puta dnevno.

Povezano>>> Piskavica biljka od koje ženske grudi rastu kao lude

Sklekovi za lepše grudi
sklekovi za lepse grudi
Omražena vežba većine žena nažalost je nezaobilazna ako želite da učvrstite grudi. Možete da birate između muških i ženskih sklekova, a ako smatrate da je ovo preteška vežba za vas, pomislite na to kako će vam grudi izgledati lepo ako izdržite tih nekoliko minuta mučenja.

Povezano>>> Kako povećati grudi prirodno

Guranje zida

Stanite nasuprot zidu udaljeni za dužinu ruke. Naslonite se rukama dlanovima na zid. Gurajte zid što jače možete. Interval guranja neka traje 10 sekundi. Opustite se, otresite ruke. Ponovite 10 puta.

Vežba sa loptom

Lezite na leđa, noge povucite prema stomaku prekrštajući zglobove. Uzmite loptu u ruke i držite je tačno iznad grudi. Udišući, stisnite loptu što jače možete. Opustite stisak i izdahnite.

Povezano>>> Trikovi za veće grudi

Odgurivanje dlanova

Spojite dlanove u visini grudi i podignite laktove. Snažno pritisnite dlan o dlan, ostanite u tom položaju nekoliko sekundi te opustite mišiće takođe nekoliko sekundi. Postupak ponavljajte u serijama po 10 ponavljanja.