Skidanje stomaka folijom – pojas za stomak iskustva

Možda će vam zvučati čudno, ukoliko niste imali priliku do sada da čujete za to, ali folija oko struka za mršavljenje čini čuda za skidanje nagomilanog sala na stomaku.

Pod pojmom folija u ovom slučaju se ne misli na aluminijumsku, već na providnu foliju koja se koristi u domaćinstvu.

Folija oko stomaka za mršavljenje je jedan od novijih svetskih hitova u kozmetici za mršavljenje, tačnije za skidanje nagomilanog sala u predelu stomaka.

Skidanje stomaka folijom – pojas za stomak

Postoje indicije da umotavanje u foliju za mršavljenje ima izuzetno pozitivan efekat ne samo na skidanje sala sa stomaka, već i na izbacivanje štitnih materija iz organizma, a smatra se da folija oko struka koja se primarno koristi za mršavljenje poboljšava i kvalitet kože u toj regiji, što umnogome zavisi i od izbora preparata koji nanosite na kožu pre nego što je obmotate folijom.

folija pojas za skidanje stomaka mrsavljenje

Pojas za mršavljenje

Folija oko struka za mršavljenje se često naziva i pojas za mršavljenje, a ovaj tretman možete sprovoditi na više načina.

Jedan od mnogih, koji ima izuzetno pozitivan efekat i na detoksikaciju organizma jeste i pojas za mršavljenje sa glinom. Za ovaj tretman možete koristiti gotovo sve vrste gline, stim što se najbolji efekat za mršavljenje postiže primenom plave gline. Pojas za mršavljenje sa glinom se priprema vrlo jednostavno : rastvorite glinu prema uputstvu sa pakovanja i nanesite je ravnomerno na predeo stomaka na kome imate nagomilano salo koga želite da se oslobodite. Potom te delove prekrijte folijom, obucite se i ostavite da pojas za mršavljenje odstoji sat vremena.

Povezano>>>Dijeta za skidanje sala sa stomaka kukova i zadnjice

Preporučljivo je da obučete toplu odeću, a ukoliko želite možete raditi i blage vežbe dok glina deluje. Takođe, savet je da se ovaj tretman sprovodi dva puta u toku nedelje, a po potrebi i češće sve do postizanja željenih rezultata.

Pojas za mršavljenje možete koristiti i sa medom. Umotavanje u foliju za mršavljenje uz dodatak meda ima izuzetno blagotvoran učinak i na kožu ove regije. Priprema je, takođe jednostavna : pomešajte 1 žumance i domaći med, koji ste prethodno blago zagrejali. Dodajte par kapi eteričnog ulja citrusa ( limuna ili narandže ) ili, pak ulje od jojobe.

Sve dobro sjedinite, pa dobijenu smesu nanesite na problematične delove na kojima imate nagomilano salo. Možete naneti smesu i na butine. Zatim čvrsto te delove obmotajte folijom za domaćinstvo. Obucite toplu odeću i ispružite se, stim da je obavezno da se pokrijete toplim prekrivačem kako bi pojas za mršavljenje sa medom mogao da deluje. Nakon sat vremena skinite foliju i isperite kožu mlakom vodom.

Sličano>>> ABS dijeta za skidanje stomaka

Pojas za mršavljenje iskustva

Prema iskustvima korisnika koji su imali priliku da isprobaju pojas za mršavljenje efekat koji on ima je zadivljujući. Međutim, ovaj tretman ipak nije u potpunosti bezbedan. Može se lako dogoditi da dobijete čak i upalu jajnika, ukoliko ne poštujete pravila ili, pak ukoliko pojas za mršavljenje nanosite više puta u kratkom vremenskom periodu.

Vrlo je važno da dok sprovodite obmotavanje folijom oko struka za mršavljenje budete u toploj prostoriji, te da poštujete navedena uputstva kako biste izbegli bilo kakve neprijatnosti koje ovaj tretman može da izazove.

Takođe, iskustva govore da se u pojedinim slučajevima može javiti čak i perutanje kože na tretiranim regijama, ali to se događa u samo slučajevima kada ne odaberete adekvatne preparate koje nanosite na kožu pre nego što ih obmotate folijom.

Saznaj više>>> Kako najbrže skinuti stomak